Malviknytt innfører abonnement

Fra 1. januar 2020 innfører Malviknytt abonnement. Det betyr at sakene som publiseres bare vil være tilgjengelig for abonnenter. Siden nettavisen ble lansert i juni 2015 har alle saker vært gratis å lese.

Abonnement innføres for å kunne utvikle Malviknytt videre, og for å sikre lokale arbeidsplasser.

– Først og fremst vil innføring av abonnement gi oss økte muligheter og tilføre flere ressurser til å lage en enda bedre og tilstedeværende lokalavis her i Malvik. Selvsagt skal vi fortsette med å være tidlig ute med nyheter og andre saker, sier redaktør og daglig leder i Malviknytt AS, Finn O. Fosmo.

– Vi ønsker å levere en god lokalavis i Malvik. Folketall og omfang på næringsliv setter grenser for utviklingen. Skal vi komme videre, er det nødvendig å innføre abonnement.

– Slik jeg ønsker at verden skulle være, har alle fri tilgang til de viktigste nyhetene i sitt lokalsamfunn. Men jeg har innsett at vi må forholde oss til verden slik den er, og da kommer vi ikke utenom abonnement, sier Fosmo.

– Innføring av abonnement vil også gi Malviknytt større spillerom som sponsor og mulighet til å være en lokal bidragsyter til frivillige lag og foreninger i kommunen, noe som også er viktig for vår lokale identitet.

– Så etter fire år, med så og si gratis jobbing, til alle døgnets tider, innfører vi i Malviknytt abonnement. Alle må vi ha en lønn å leve av, og Malviknytt mottar dessverre ingen offentlig støtte av noe slag.

Malviknytt vil fortsette å speile Malvik. Ikke vakrere enn det er, og ikke styggere enn det er. Alltid så nøyaktig vi kan, og aldri ondsinnet.

Vi håper våre lesere ønsker å bli med oss videre, og at de ser verdien i å ha en lokalavis, på nett, for Malvik, lagd i Malvik.

For å bestille abonnement klikk her.

Der kan du bestille månedsabonnement og årsabonnement.