Bidra til familiefyrverkeriet på Midtsand

Planene for årets familiefyrverkeri på Midtsandtangen begynner å ta form. Etter lenge å ha vurdert om de skal sette igang et nytt prosjekt, så tok Roy Tronstad og hans team avgjørelsen tidligere i høst om at Malvik fortjener et fantastisk fyrverkeri på nyttårsaften. (Saken fortsetter under bildet)

Roy Tronstad og teamet planlegger nytt fantastisk familiefyrverkeri på Midtsandtangen nyttårsaften. Foto: Privat.

Støtte fra flere

I fjor samlet de inn ca 60.000 kroner fra befolkningen i Malvik og fikk 10.000 kr i støtte fra velforeninger og næringsliv. Seks personer la ned omtrent 500 dugnadstimer for å få til et flott fyrverkeri på Midtsandtangen.

– Å lage et profesjonelt fyrverkiri er veldig ressurskrevende, krever lang planlegging og mye tungt utstyr. I tillegg så er det mye lover å regler å forholde seg til, som gjør at logistikken er litt utfordrende, sier primus motor Roy Tronstad.

Større enn festningen

Tronstad var også med på laget da Norge og laget North Star Fireworks tok sølv i den internasjonale konkurransen «Pyronale på Olympiastadion i Berlin i august i år. Noen av disse elementene vil også bli tatt med til Malvik og Midtsandtangen på nyttårsaften.

– Vi planlegger at Fyrverkeriet på Midtsandtangen vil bli større enn fyrverkeriene på Festningen i Trondheim, sier Tronstad.

Fyrverkerigjengen synes det er veldig moro å få så mange positive tilbakemeldinger fra de som har vært på sett showene tidligere år, og gleder seg til å nok en gang få til en flott markering av det nye året og ikke minst det nye tiåret på Midtsandtangen. (Saken fortsetter under bildet)

Midtsandteamet i 2018. F.v Thor Kristian Stav, Morten Helgesen, Roy Tronstad, Karl-Marius Sneisen og Eskild Stav.
Foto: Privat

Vipps

For å få til et flott fyrveri på Midtsandtangen er det uvurderlig med støtte fra alle som føler de kan bidra.

– Vi så mange som mulig støtter opp om arrangementet og vippser et lite bidrag til 12963, avslutter Tronstad.