Varm førjulskonsert

Onsdag kveld var Hommelvik kirkes benkerader fullere enn på lenge. Publikum hadde samlet seg til Vi invalide sin konsert, som var dedisert avdøde Ingrid Aune.

Som vanlig var det Svein Røsten som ledet an og med seg til Hommelvik kirke hadde han et fantastisk lag med kulturformidlere.

Det hele startet med Musikalfabrikken hvor de yngste fremførte kjente julesanger. Deretter gikk det slag i slag med Erling Ness, Lasse og Jesse og verdensstjernen Tim Scott.

Fra den lokale kulturfloraen var det Roger Lundberg, Håkon Renanger og Torstein Hope som bidrog med to låter.

Et annet høydepunkt var det når verdensstjerna Tim Scott entret scenen med sitt fantastiske gitarspill og kraftige sang. En mektig opplevelse. (saken fortsetter under bildegalleriet)

Vi invalide

Trioen Marianne Knutsen, Lennart S. Røsten og Thomas Mittet, som går under navnet Vi invalide, imponerte nok en gang.

Thomas med sine egenkomponerte sanger, Marianne og Lennart med sin inderlige tilstedeværelse.

Til tonefølget hadde de fått bistand av blant andre Terje Snustad fra Hommelvik på bass, tidligere Prudence-trommis Kaare Skjevik jr og Sambandet-saksofonist Bjørn Røstad.

Svein Røsten ledet det hele i sine fargerike dressjakker, men vi savnet litt mimring fra barndom og oppvekst i Hommelvik, selv om Svein var innom miljøet og oppveksten i «Kasern» såvidt. Håper han kan grave fram noen gode og lokale anekdoter fra arbeiderboligen innpå «moddet» ved neste korsveg.

Uansett slutter aldri Vi invalide å imponere, begeistre og bevege. Slikt blir det julestemning av – takk for konserten – god jul.