Klart for ny Mostadmarkrevy

To år etter vi forrige gang så gjengen i Mostadmarkrevyen på revyscenen er de klar med ny forestilling i februar 2020. Den gang var den jubileumsrevy og «best of»- nå er det flunkende nye revynummer som skal presenteres revypublikummet i Malvik.

De senere årene har de i Mostadmarka vært opptatt av samhold og utvikling i bygda, blant annet har det vært viktig å finne felles sosiale arenaer å treffes på.

– Før var det en årlig bygdakveld hvor ungdomslaget satte opp revy kombinert med en fest, og det er denne tradisjonen vi nå igjen prøver å blåse liv i, forteller Line Stette og Stein Tore Nybrodahl i Mostadmarkrevyen. (Saken fortsetter under bildet)

Stig Oddbjørn Aas er med i neste års Mostadmarkrevy. Foto: Stein-Tore Nybrodahl.

Sist gjengen fra Mostadmarka satte opp revy ble det presentert to forestillinger, både i Mostadmarka og i Bruket kulturhus.

– Vi vet at en «Mostingtur» vinterstid kan oppleves langt for enkelte, derfor setter vi opp en forestilling i Bruket kulturhus slik at alle som ønsker det kan få med seg revyen, sier Stette og Nybrodahl.

Den nye revyforestillinga blir en tradisjonell nummerrevy med to akter og Stette og Nybrodahl forsikrer at vi møter igjen en del kjente skikkelser fra tidligere revyer, men som nå får prøve seg på andre arenaer, men som fortsatt har meninger om det meste. De to lover masse humor, galskap og alvor, hovedsakelig med utgangspunkt i Mostadmarka, men også med et skråblikk på regionale og nasjonale hendelser man kan lage god revy av.

– Det blir en god blanding av sanger, sketsjer og monologer der vi gir et uhøytidelig sleivspark til mye av det som har opptatt folk i Malvik den siste tida, forteller duoen.

Vi treffer igjen flere kjente revykarakterer under neste års Mostadmarkrevy. Her ved Bjørn Tore Renå fra en tidligere revy.
Foto: Stein Tore Nybrodahl.

På scenen finner vi flere kjente fjes fra tidligere revyoppsetninger, men det er også noen debutanter i Mostadmarkrevy-sammenheng. Stig Oddbjørn Aas, Bjørn Tore Renå, Thomas Johansen, Jens Christian Reberg, Kenneth Aas, Liv Hilde Molund, Bente Eidem og Elisabeth Renå er alle med i neste års revy.

– I tillegg har vi med oss nykommer Kristin Nybrodahl, en ekte mosting bosatt i Hommelvika, forteller Stette og Nybrodahl.

Duoen garanterer en latterlig aften og at lattermusklene får trimmet seg skikkelig i løpet av kvelden.

Mostadmarkrevyen «Foldsjøen rundt» spilles kun to ganger: I Mostadmark samfunnshus lørdag 1. februar og i Bruket kulturhus torsdag 6. februar.

Billetter finner du på eBillett (ekstern lenke)