Endelig funnet sin lyd og stilart

Etter omlag 3 år med leting etter «sound‘et av Letnes Holding», mener bandet at de nå endelig har funnet sin lyd og stilart.

Hæsjtægg En

Hæsjtægg En, er en EP med tre låter fra Letnes Holding (link til Facebook) som viser litt av spennet bandet ønsker  å presentere fremover. Letnes Holding er et band med ekte musikere med forskjellig bakgrunn, men med samme interesse.

Letnes Holding (Link til Instagram) består av Vidar Letnes på vokal og gitar, Erik Hammerø på gitar,  Geir Johansen på bass og Roger Viken på trommer.

Erik Hammerø, Vidar Letnes, Geir Johansen og Roger Viken.

Eneste malviking

Trommis i bandet, Roger Viken er nå den eneste malvikingen blant gjengen, men alle i Letnes Holding har gode relasjoner til Malvik.

-Er fornøyd med det å kunne være en del av gjengen som utvikler musikken fra bunnen. Vi har flere låter som mangler noe studioarbeide, men som vil bli utgitt utover året. Neste låt er planlagt utgitt 4 februar. Det er den internasjonale kreftdagen. Låten er skrevet etter vi er flere i gruppa som har mistet nære slekt til faanskapen. Det blir en sterk låt, forteller trommis Roger Viken og legger til at Letnes Holding kommer til Cafe Rampa 3. juledag (link til event på Facebook – journ. anm), og da med alle låtene som vil frigis framover.

Sangene er innspilt live i Skansen Lydstudio, Trondheim. Låtene er skrevet av Vidar Letnes. Geir Johansen (bassist) ble pålagt å produsere denne EP‘en, av resten av bandet.

Her kan du høre Hæsjtægg En på Spotify eller på Apple Music.