Fra midnatt kan du stemme på Sverre Inge

Fra og med midnatt kan du stemme på 63-åringen fra Hommelvik Guts som er nominert som en av fem kandidater til å bli årets Ildsjel under Idrettsgallaen på Hamar 4. januar.

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere. Følgende kriterier må oppfylles for å bli nominert:

  • Vedkommende har gjort en solid innsats for idretten.
  • Hun/han kan være enten trener, tillitsvalgt eller ha andre verv i idretten.
  • Ikke være heltidsansatt  

For kategorien Årets Ildsjel er det oppnevnt en egen jury, som innstiller de fem finalistene, og stemmer på sin favoritt blant disse. Folkeavstemningen foregår fra 14. desember og frem til tirsdag 31. desember. Juryens stemmer teller 50 prosent, og folkeavstemningen teller 50 prosent. Det er kun lov å gi én stemme per stemmegiver gjennom hele perioden. 

Du kan stemme her (ekstern lenke)

Juryens begrunnelse: Sverre Inge Lystrup Ness er primus motor for å få alle med i idretten, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, bakgrunn eller ferdigheter. Han er opptatt av å skape en arena for samhold og mestring, og har et ekstra stort engasjement for de som ikke passer inn på «vanlige lag» av ulike årsaker.