Vinterinspirert vernissage

Lørdag inviterer Galleri Paletten på Malvik Senter til vernissage med vinter som tema.

Det er de faste utstillerne Grethe Elisabeth Udnes, Karina Einarsen, Sonja Alsli, Turid Hervik, Vegard Fossbakken og Monica Matthieson som vil pryde veggene i kunstrommet.

-Der vil publikum få se mange nye bilder med vinterlige tema, forteller Monica Matthieson, som er primus motor for kunsrommet på Malvik Senter.

Der har trafikken tatt seg opp betydelig den siste tida.

-Det var litt mindre besøk i sommer, men nå i høst og vinter har responsen vært stor og mange kommer innom å ser på kunsten og flere kjøper med seg kunst hjem, forteller hun.

Galleri Paletten skifter gjesteutstillere fire-fem ganger i året og det er disse som nå skal pryde nye vegger i galleriet med kunst.

-Hit kommer det flotte kunstnere med mange fine kunstverk. Her er det en salgsutstilling så alt som er utstilt er til salgs. Så her kan man sikre seg små og store og nye kunstverk, til å fornye hjemmet eller gi bort i gave, sier Monica Matthieson.

Som seg hør og bør på et vernissage tett oppunder jul, serveres det pepperkaker og gløgg, og glass med bobler i på lørdag mellom klokken 11 – 15.