To priser til Kristine

Under NISO-Gallaen (Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon) søndag fikk fotballspilleren Kritine Nøstmo to priser.

Hun var nominert til MOT-prisen av sitt eget lag, Tronheims Ørn, som holdt fram at hun som forbilde for unge jenter har tatt en klar stemme, og er et levende bevis på at du kan bli god – du kan til og med bli best i landet – med den kroppen du har.

Årets lag

Da årets lag kvinner ble presentert var det med hommelvikjenta som årets keeper, og eneste spiller fra Trøndelag. Keeper: Kristine Nøstmo (Trondheims-Ørn). Forsvar: Ingrid Moe Wold (LSK Kvinner), Tuva Hansen (Klepp), Maren Mjelde (Chelsea), Maria Thorisdottir (Chelsea). Midtbane: Caroline Graham Hansen (Barcelona), Guro Reiten (Chelsea), Ingrid Syrstad Engen (Wolfsburg), Vilde Bøe Risa (Kopparbergs/Göteborg). Angrep: Karina Sævik (PSG), Ada Hegerberg (Lyon).

MOT-prisen

MOT-prisen, gis til en spiller som har vært et positivt forbilde for ungdom, ble gitt til Andreas Hanche-Olsen (Stabæk) og Kristine Nøstmo (Trondheims-Ørn).

– Veldig stas og rørende, sier Nøstmo, til VG.no.