Sverre fikk Frivillighetsprisen

Ordfører Trond Hoseth (AP) dukket fredag kveld overraskende opp på scenen under Awards med Hommelvik Guts i Bruket Kulturhus.

Ærendet var å overrekke Malvik kommunes Frivillighetspris til ildsjelen og fotballentusiasten Sverre Inge Lystrup Ness.

-Det er ett enstemmig Formannskap som har besluttet å gi Sverre denne prisen, sa ordføreren, som har klart å holde tildelingen hemmelig siden 19.november.

Begrunnelsen Formannskapet har for tildelingen er at Sverre Inge Lystrup Ness er en utrettelig ildsjel gjennom sitt engasjement for Hommelvik Guts og Helsesportlaget. Han hadde også et stort engasjement og bidro sterkt til at Malvikstien fikk publikumsprisen for årets tursti i 2018. Sverre Inge sprer glede med sitt engasjement for samhørighet, tilhørighet og fotballfellesskap. Gjennom engasjementet i Hommelvik Guts har han sørget for at de som i utgangspunktet ikke har et lag, har fått spille på lag og deltatt i Skandiacupen og Storsjøcupen.