Bli med å syng med DDE

Koret Vika Melodika skal også i år synge sammen med selveste DDE i Olavshallen.

Til det trengs det litt flere unge sangere.

-Akkurat nå er vi omtrent 10 stykker, men vi skulle helst hatt mellom 15 til 20 for å få mest mulig trykk, forteller dirigent Patrick Valsø til Malviknytt.

-Vi i Vika Melodika vil jo representere Hommelvik på en så god måte som mulig og derfor er trykk og volum viktig for meg, sier han.

-«No e DDE jul igjen» er en årlig julekonsert som DDE holder. Vi i Vika Melodika er med når de synger i Olavshallen i Trondheim, noe vi har vært med på i noen år nå.

-Her er vi med på noen innslag og korer sammen med et annet kor. Vi er også med på en medley som er en sammensetning av flere sanger, forteller han.

Øvingene er i full gang på Bruket Kulturhus i Hommelvik på torsdager fra klokka 17.50 – 19.00. Konsertene i Olavshallen er 14., 15. og 16. desember.

Mer å gjøre

-For Vika Melodika blir det bare DDE-konserten før jul, men vi får se hva som skjer etter nyttår.

-Vi har litt mangel på koristene så akkurat nå blir det litt vanskelig å delta på ting, men vi er med på det meste, vi har deltatt i BKM (Barnas kulturmønstring) og vi har sunget noen ganger på MalvikSenter.

-I fjor var vi også med på Guts Awards som ble holdt i Bruke hvor vi sang «Bli med Sangen» av Freddy Kalas forteller dirigent Patrick Valsø.