Lyd er livet hos HiFi Life AS

Overskriften kan godt være slagordet for den nye butikken til André Solem i Hommelvik.

Der har nå gründeren åpnet dørene til sin nye butikk HiFi Life AS. Planene var å åpne i løpet av våren, men ting har tatt litt lengre tid enn planlagt.

-Nå har jeg hatt åpent siden i juli, men det har ikke vært noen offisiell åpning ennå, forteller André Solem.

-Jeg må innrømme at byggearbeidet tok vesentlig lengre tid enn hva jeg hadde regnet med, og jeg ser i ettertid at jeg skulle leid profesjonelle snekkere til mye av prosjektet. Men når det er sagt har jeg fått revet ned og bygd et nytt rom i rommet med særs gode akustiske egenskaper.

-Det er ikke et lydstudio, men et rom med svært god lyd, som et utsnitt av en stue. Her er det integrerte høyttalere i vegger og tak, noe som gir bedre lyd enn på kino, forteller André Solem.

Moderat til medium pris

I butikken som er lokalisert i det gamle bankbygget i Hommelvik sentrum har André Solem litt av hvert for enhver. Prisene er fra moderate til medium i følge gründeren selv.

-Her finner man litt av hvert. Jeg har små enkle DAB-radioer og store hjemmekino-anlegg, musikkanlegg for folk flest. Og de kundene som har vært innom synes det er bra utvalg og kvaliteten skal det ikke være noe å si på, forteller han.

Butikken er forhandler av en rekke merker på lydfronten. I tillegg importerer André Solem ulike kabler til lydanleggene selv.

-Du kan si at kablene for musikkanlegget det samme som slipset er for dressen. Det kan godt være litt stilig, etter min mening.

Primært baserer han driften på hjemmelyd, men tar også oppdrag for bedrifter og offentlige virksomheter.

Nå har butikken åpent på alle ukedager og lørdag, men André Solem forteller at det går an å gjøre avtaler utenom åpningstiden for den som har behov for det.

Bli med inn hos HiFi Life AS her:

[metaslider id=61559 cssclass=»»]