En kveld for hele ditt følelsesregister

Endelig er Alle Tiders Julebord tilbake i sitt rette element på Trøndelag Teater. 

Alle tiders julebord av Adamseplene

Etter mange år ute på diverse hoteller har Lager & Angros bestemt seg for igjen å invitere byens fiff og foff til konsert på Trøndelag Teaters juvel – Gamle Scene. Premiere blir det 20. november og salget er nå i gang.

Skratte julen inn

En kveld for hele ditt følelsesregister

Alle tiders julebord er hysterisk artig, hoderystende provoserende, hjerteskjærende sårt og musikalsk fortreffelig. Rett og slett en kveld for hele ditt følelsesregister. Manus tilpasses dagens hendelser og omgivelser, men tradisjonen tro så er rammene de samme; To ensomme herrer har tatt spanderbuksene på og arrangerer julebordskonsert med fokus på det våte, for å feire firmaets suksess. 

De blir så til de grader utfordret sanselig, med nye smaker, for ører og gane. Øl de aldri har hørt om, mat og franske viner de er redd for. Og tradisjonelle smektende amerikanske julesvisker. Det kan ikke gå bra. De tråkker i alle salater som finnes. Til og med sine egne. Tilslutt står de «ribba» tilbake, og har kun hverandre. I sin ensomhet. Rett før jul.

På «bøttelista»

40.000 trøndere har til nå sett denne komedien, og 40.000 trøndere kan ikke ta feil; Alle tiders julebord er noe du må ha på «bøttelista» over ting du må ha gjort før du trekker i snora for siste gang

Medvirkende: Hans Petter Nilsen, Ivar Nergaard, Gunhild Hjertaas, Kathrine Strugstad, Kriss Stemland og Maria Omarsdottir Austgulen.

Regi: Øyvind Brandtzæg