Henning Kvitnes slo til

Kulturhøsten på Café Rampa startet onsdag kveld med visesangeren Henning Kvitnes, som sammen Trond Helge Johnsen, bød på nye og gamle Kvitnes-låter til et lydhørt og entusiastisk publikum.

Ett fullsatt Café Rampa sang med og trampet takten da haldenseren dro i gang den ene kjente visa etter den andre.

-Det var neste 100 personer her så det er vi godt fornøyd med, sier cafe-vert Stein Hofstad, som syntes duoen kledde lokalet godt.

-De spilte i nesten én time og førti-fem minutter, det var stor stemning, sier han.

Varm humor

Henning Kvitnes og makkeren Trond Helge Johnsen dro i gang låter som «Evig eies (kun et dårlig rykte)», «Sånne som oss», «Ut å vekke sola», «Veien hjem», «Guttær» og «Back to Little Eden», for å nevne noen. Og publikum sang med.

Innimellom låtene krydret Henning Kvitnes konserten med ulike anekdoter til stor jubel og latter fra salen.

Trine Rein

Café Rampa fikk for noen år siden Malvik kommunes kulturpris for sin formidling av ulik kultur opp igjennom årene. Det arbeidet fortsetter, selv om plakaten for høsten og vinterens kulturtilbud er helt ferdig ennå.

-Vi fortsetter i kveld med «Ladies Cruise Night» hvor amcarene nok engang svinger inn på parkeringsplassene i Hommelvik, forteller Stein Hofstad, som også kan by på en stor kultunyhet i oktober.

-Fredag 18.oktober kommer Trine Rein hit med sin trio og det er en konsert vi gleder oss til, sier Stein.

Også lokale kulturaktører skal i ilden på Café Rampa i løpet av høsten og vinteren, men det er for tidlig å presentere detaljene rundt dette ennå.