Gøy å ha kvalifisert seg

Iben Nørkov Bakmark og Eirin Byberg Fosse, begge fra Hommelvik, stilte for første gang som solister internasjonalt denne uken. 

Det var også første gang jentene stiller i et internasjonalt mesterskap for sportsdrill, da Iben og Eirin deltok i WTBF International Cup 2019 i Limoges, Frankrike.

International cup er en sportsdrillkonkurranse der over 1200 drillere, fra hele 19 land deltar og begge konkurrerte med sine Solo 1Baton.

(Saken fortsetter under bilde.)

Foto: Privat

Som forventet

Sent mandag kveld, ble resultatene offentlige, og det ble en 24. plass i sin gruppe for Iben og Eirin endte på en 44. plass.

-Jeg syns det gikk helt greit, hadde ikke forventet bedre plassering med tanke på at runden ikke var perfekt. Men det var gøy å få stille som solist for Norge, sier Iben. 

-Jeg synes selv det gikk dårlig. Jeg hadde et mål, og det var å gjøre en god runde på gulvet slik at jeg ble fornøyd med egen prestasjon. Dessverre så gikk ikke det denne gangen, men uansett så er det gøy å være med, og det var gøy at jeg har klart og kvalifisert meg internasjonalt som solist, sier Eirin til Malviknytt.no