Røde Kors bidrar

Mange har fulgt med, enten som publikum eller hjemme fra sofakroken, når NRK har sendt «Sommeråpent» fra Storsand Camping denne uken.

Blant publikum på Storsand, finner man også frivillige fra Røde kors. Disse har vært godt synlige alle dager, og bidratt til å skape trygghet for publikum på campingen.

For å hjelpe

Malvik Røde Kors har stilt opp under sendingene, for å hjelpe til om det er noe som skal oppstå. 

-Så langt i sendingene har publikum vært veldig engasjert, å det har vært lite å gjøre for gruppen, men under onsdagens camping-leker, gjorde ei av jentene på jentelaget et svalestup, slik at hun fikk et skrubbsår, forteller Linda Tomen i Røde Kors. (Fortsetter under bilde)

Foto: Malvik Røde Kors

-Det kan oppstå mange utfordringer når mange mennesker er samlet på et sted: mennesker som faller og får sår, forstuinger, dehydrering, my folk på 1plass (hjertestans), alkohol. Trengsel, ja egentlig alle mulig senario, skriver Linda Tomen til Malviknytt.no.

Trenger flere

Røde Kors er en gruppe med frivillige arbeidere som hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. De frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

-Malvik trenger flere frivillige til hjelpekorpset, så har du lyst og er litt nysgjerrig på hva vi driver på med; ta kontakt.