Hommelvik best, tett mellom Malvik og Renå

Hommelvik IL ligger best an av de lokale klubbene fra Malvik etter onsdagens første etappe fra Trondheim til Levanger i St Olaofsloppet.

Tett mellom Malvik og familielaget Renå

Det ble en 18.plass på lag nr 110, Hommelvik IL etter første dag av St Olavsloppet. På laget løper Amund Flataker, Tobias Korsan, Emil Ellingsen, Jan Thomas Jenssen, Ole Morten Flataker, Odd Johan Fossen, Tommy Sagmyhr, Liv Paulsen, Erling Flataker, Mads Ellingsen, Sara Valleraunet, Vegard Stjer,n Sander Øwre Haugan og Andre Lenningsvik på laget.

Lag nr 111, Malvik IL med Kyrre Auran, Trygve Reitan, Emil Kristoffer Auran, Kenneth Kjelaas, Siverth Høiseth, Kåre Loeang, Per-Arve Sørngård, Hans Jakob Jakobssen, Ingeborg Sørensen, Inger Kvåle Gissinger, Ranveig Gissinger, Johan Sandgrind, Mads Andre Auran og Trygve Tegnander på etappene kom inn som nummer 56.

Rett bak på 57.plass kom lag nr 281 Renå fra Hommelvik/Selbu og omegn. Laget består av, Runar Martinsen, Bård Inge Jenssen, Jan Roger Jenssen, Kenneth Aas, Espen Solheim, Sunniva Renå Hamre, Jim Roger Kvello, Håvard Håkon Raaen, Simen Smiseth, Hans Jørgen Renå, Caroline Spets Renå, Hanna Spets Renå, Anders Spets Renå og Kristoffer Hopstad

På en sterk 108.plass finner vi lag 122, Muruvikingan Løpeklubb, hvor Thea Foss Bækkevold, Robert Sollihaug, Kine Melting, Eskil Haug, Anders Foss Bækkevold, Håvard Rossvold, Ståle Rønning, Stian Aune, Tonje Lien Wold, Anita Rønne Helland, Asgeir Nygaardsvold, Roald Lilletvedt og Lill Tove Myrvold deltok.