Vil redusere e-skatten

Leserinnlegg fra Malvik Høyre og FrP: Høyre og FRP vil bruke 10 millioner av mindre forbruket i årsregnskapet for 2018, for å redusere innkrevingen av eiendomsskatten for 2019.

Innbyggerne i Malvik har betalt nok eiendomsskatt. Høyre og Fremskrittspartiet vil derfor under kommunestyrets behandling av årsoppgjør for Malvik kommune for 2018, foreslå at 10 millioner av mindre forbruket på i overkant av 19 millioner, brukes til å redusere innkrevingen av eiendomsskatt for 2019.

Forslaget ble fremmet i formannskapet 4 juni, men ble da nedstemt av de andre partiene i formannskapet. Vi håper likevel at flere partier i kommunestyre kan bidra til å gi litt tilbake til innbyggerne, når økonomien tillater det.

Mange opplever at eiendomsskatten er blodig urettferdig, og sliter med å betale den betydelig ekstrautgiften, som Malviks innbyggere er pålagt, av flertallet i kommunestyre.

Nå ønsker vi at innkrevingen for resten av året kuttes, og at vi etter valget i høst kan starte jobben med å fjerne skatten.

Anders Frost                                  Lill Harriet Sandaune
Malvik Høyre                                 Malvik Fremskrittspari