Kjente fjes til Sommerfest på Sveian

Anders Jektvik er en av artistene som kommer til Sommerfest på Sveian i juli.

I år er det sjuende året at Sommerfest på Sveian med bandet SKA-frika som arrangører.

Tidligere år har festivalen huset artister som blant annet Celine Solemsløkk Helgemo kjent fra MGPjr og stjernekamp, Isak Heim kjent fra Idol, TORA og mange fler.

-I år som før jobbes det godt med å utvikle festivalen. Denne gangen har festivalen allerede lansert at Kristian Raanes, med 2. plass i siste utgave av Idol, kommer til festivalen, sier bandet i en pressemelding.

Spilt mye i Hommelvik

Nå har Sommerfest på Sveian den store glede å kunne meddele av selveste Anders Jektvik med band kommer for å spille på festivalen.

Anders Jektvik er nok mest kjent for å ha laget sangen «Rampa» også kalt «Cola’n her».

-Vi som arrangerer sommerfesten er strålende fornøyd med å ha fått Anders til Sveian i Hommelvik. Vi håper mange tar turen i år også. Her lover vi varme griller, god stemning, god musikk for en hver smak og mange andre overraskelser, heter det i pressemeldingen.

Hva er Sommerfest på Sveian

Sommerfest på Sveian i Hommelvik er et arrangement som samler folk i alle aldre. Folk fra 3- 90 år samles på Sveian Gård og Gartneri øverst i Solbakken hvert år for å være med på festen.

I snitt har det årlig vært 300 – 500 gjester på̊ festivalen. Minifestivalen har hvert år 10 – 15 band som spiller på en profesjonell scene i SKA-frikas eget sirkustelt, i tillegg til en utendørsscene.

-SKA-frika fokuserer på å gi publikum gode konsertopplevelser, samtidig å kunne gi lokale og nyetablerte band en mulighet til å spille for et større publikum. I 2019 arrangeres festivalen for sjuende gang, og årets festival blir den beste hittil.

Festivalen er i idylliske omgivelser. Med et stort gressareal er det perfekte forhold for sirkustelt, flere partytelt og griller. Om regnet skulle komme kan alt foregå med tak over hodet.

Festivalen foregår lørdag 20.juli.