Konfirmanter i Malvik kirke 2019

Konfirmasjonene i Malvik kirke er over for i år og her presenterer vi bildene av årets konfirmanter. Foto: Eir Jørgen Bue

(Nederste rekke f.v.) Snorre Haugan, Sebastian Schwabe, Eirin Reitan, kateket Hilde Aukan Odei, sogneprest Ingrid B. Kunzendorf, Tora Aune, Brynjar Kongsnes Andreassen, Stian Granum Buseth, 2 rekke fra v. Sunniva Hasfjord, Tomas Tronstad, Kristine Fillingsnes, Jeanett Sandstad Sletvold, Matilde Kvam Tynes, Gunnhild Pedersen Moan, Martin Hansen, Solveig Vassli, Robert Hansen 3 rekke fra v. Emil Bye Karlsen, Erling Lille, Tobias Sivertsen, Filip Arnøy, Sigurd Krogstad, Tobias Arnøy, Andreas Johnsen Sundfær, 4 rekke fra v. Simen Holm Falk-Larssen, Guro Fossan, Leonora Stokke Hansen, Maria Mjønes Nordgaard, Sofie Køhler Bartnes, Sara Elise Aasbø Meldal, Frida Josefine Runedatter Mostad, Andreas Melgård Utne (Foto: Eir Jørgen Bue)
(Nederste rekke f.v) Erlend Frost Jørgensen, Niklas Schanke, Silje Tronstad, kateket Hilde Aukan Odei, sogneprest Ingrid B. Kunzendorf, Mari Bernhardsen, Emil Fløttum Hansen, Jørgen Rød 2 rekke fra v. Mads Andre Auran, Kristine Marie Madeleine Johansen, Emilie Våbenø Gjetø Tonje Holthe Breivik, Vårinn Inanna Bjørsvik Vaabenø, , Line Romulslie, Daniel Schanke, Sunniva Humstad Bardal 3 rekke fra v. Sindre Mehli Raaen, Marcus Risan Hjertvik, Daniel Bentzen Røberg, Jens Herman Aunaas, Elias Slind Aas, Marius Munkvold Stav, Jonas Sandnes Herje 4. rekke fra v. Hanna Louise Staven, Levie Solberg Jonsdal, Maria Ulsund Liabø, Maria Murvold Sporstøl, Malin Nordgaard, Stine Lothe, Thea Brandtzæg Boll, Emilie Frost Jørgensen (Foto: Eir Jørgen Bue)

Konfirmanter i Malvik kirke 2019

Konfirmasjonene i Malvik kirke er over for i år og her presenterer vi bildene av årets konfirmanter. Foto: Eir Jørgen Bue

(Nederste rekke f.v.) Snorre Haugan, Sebastian Schwabe, Eirin Reitan, kateket Hilde Aukan Odei, sogneprest Ingrid B. Kunzendorf, Tora Aune, Brynjar Kongsnes Andreassen, Stian Granum Buseth, 2 rekke fra v. Sunniva Hasfjord, Tomas Tronstad, Kristine Fillingsnes, Jeanett Sandstad Sletvold, Matilde Kvam Tynes, Gunnhild Pedersen Moan, Martin Hansen, Solveig Vassli, Robert Hansen 3 rekke fra v. Emil Bye Karlsen, Erling Lille, Tobias Sivertsen, Filip Arnøy, Sigurd Krogstad, Tobias Arnøy, Andreas Johnsen Sundfær, 4 rekke fra v. Simen Holm Falk-Larssen, Guro Fossan, Leonora Stokke Hansen, Maria Mjønes Nordgaard, Sofie Køhler Bartnes, Sara Elise Aasbø Meldal, Frida Josefine Runedatter Mostad, Andreas Melgård Utne (Foto: Eir Jørgen Bue)
(Nederste rekke f.v) Erlend Frost Jørgensen, Niklas Schanke, Silje Tronstad, kateket Hilde Aukan Odei, sogneprest Ingrid B. Kunzendorf, Mari Bernhardsen, Emil Fløttum Hansen, Jørgen Rød 2 rekke fra v. Mads Andre Auran, Kristine Marie Madeleine Johansen, Emilie Våbenø Gjetø Tonje Holthe Breivik, Vårinn Inanna Bjørsvik Vaabenø, , Line Romulslie, Daniel Schanke, Sunniva Humstad Bardal 3 rekke fra v. Sindre Mehli Raaen, Marcus Risan Hjertvik, Daniel Bentzen Røberg, Jens Herman Aunaas, Elias Slind Aas, Marius Munkvold Stav, Jonas Sandnes Herje 4. rekke fra v. Hanna Louise Staven, Levie Solberg Jonsdal, Maria Ulsund Liabø, Maria Murvold Sporstøl, Malin Nordgaard, Stine Lothe, Thea Brandtzæg Boll, Emilie Frost Jørgensen (Foto: Eir Jørgen Bue)