Stiller ut på jobb

Ragnar Hegre-Joramo (bildet) er månedens utstiller på rådhuset i mai

Han jobber til daglig ved servicetorget og har stilt ut åtte malerier, malt med akryl- og oljemaling.

-Temaet for utstillingen er «Mye rart», så her finner du masse forskjellig, sier Ragnar Hegre-Joramo til Malviknytt.

-Motivene er alt fra Bob Dylan til andre store personligheter og stemningsbilder fra den uvirkelige verden. Men felles for maleriene er at resultatet og temaet ofte blir mørkt og dystert. Så får de som studerer maleriene, tolke det på sin måte.

-Inspirasjonen får jeg fra historiebøkene og verden rundt meg. Samtidig blir jeg veldig inspirert av science fiction og fantasy, forteller den kreative rådgiveren ved kommunens serevicetorg, Ragnar Hegre-Joramo.

Utstillingen blir hengende på rådhuset ut mai.