Nå heter det Vy

I dag, 24. april heter både Nettbuss og NSB Vy. 

NSBs nettsider er nå vy.no, og NSB-appen blir til Vy-appen i natt. 

Billetter kjøpt før 24. april for reiser etter denne datoen er gyldige selv om busser og tog kanskje ser annerledes ut, og ikke lenger samsvarer helt med det billetten viser.

Endre utseende

Arbeidet med å endre utseendet på busser, tog og bybiler starter. Det vil ta omtrent ett år før alle busser er omprofilerte. Arbeidet med å endre utseendet på togene starter i sommer, og vil ta to til tre år.

Kunder vil muligens legge merke til at NSB-appen og nsb.no får nytt design. NSBs nettside ble endret til vy.no i dag. App-ikonet får Vy-logo og går fra å være rød til hvit natt til 25. april. 

Appen vil se annerledes ut, men kundene kan bestille og finne togbilletter som før. Kundene kan også finne busstilbudet i appen og på nettsiden på de strekningene der Vy kjører både buss og tog.

Nettbuss sin app og nettbuss.no blir tilpasset Vy-designet, men vil leve side om side med Vy-appen og vy.no en stund til. Rundt årsskiftet blir hele buss- og togtilbudet samlet på vy.no og i Vy-appen.

Markedskampanje

En stor markedskampanje starter i dag, som vil bidra til å fortelle hva Vy tilbyr.

I følge Vy, skal de fortsette å jobbe hardt for å gi gode kundeopplevelser, og å gjøre det enklere å reise kollektivt og miljøvennlig.

Nye uniformer

Rundt 8 000 medarbeidere i buss og tog får nye uniformer rundt årsskiftet. Alle medarbeiderne har fått mulighet til å gi sine innspill, og uniformene er utviklet i tett samarbeid med dem. Uniformene vil nå ha en bedre kvalitet og et moderne snitt, og at det er mulig å velge fra en egen damekolleksjon.