Vann forandrer alt

Tirsdag 9. april, i tidsrommet 17:00 til 20:00, går konfirmantene i Malvik og Hommelvik med bøsse for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp.

Nødhjelp der behovene er størst

Kirkens Nødhjelp jobber i hovedsak med øyeblikkelig nødhjelp der behovene er størst. Nå jobber de i Malawi, som trenger hjelp på grunn av syklonen som har herjet i Mosambik, Malawi og Zimbabwe. De er i Syria, i Øst-Ghoutader, hvor det nå er humanitær krise. Kirkens Nødhjelp bidrar med blant annet rent vann, sanitær og hygiene, og de jobber med langsiktige prosjekter  og politisk påvirknings arbeid.

-I forkant har konfirmantene hatt undervisning om Kirkens Nødhjelp sitt arbeid  og om hva pengene blir brukt til 90 % av pengene går til formålet. En av konfirmantene John Andrè  synes ikke 200 kr. er mye når det kan gi rent vann til ett menneske resten av livet. Både Sandra, Mali og Kaja er enige med John Andrè at de etter undervisningen har fått mer lyst til å hjelpe og bidra til å gjøre verden til et bedre sted, forteller kateket Hilde A. Odei og oppfordrer alle å ta godt imot konfirmantene når de ringer på hos deg.

Er du ikke hjemme, eller kom ikke noen til din dør, kan du vippse til 2426 – velg kjøp og betal.

Fra venstre: Kateket Hilde A. Odei, John Andrè Steinan Kristiansen, Sandra Størseth, Malin Einmo Mastermo og Kaja Giskegjerde Svingen Foto: Privat