Demokratene stiller til valg

Demokratene stiller liste til årets kommunevalg. 

-Våre saker her i kommunen er å få tilbake alle kjøkken og tilbereding av mat på våre helsetun/eldrehjem. Vi vil også jobbe for en bevaring av vår matjord og jobbe for økt landbruksprodukjon, forteller lokallagsleder Roger Gundersen.

Ordførerkandidat

Roger Gundersen er partiets ordførerkandidat. Gundersen bor i Hommelvik og er født i 1971.

-Vårt mål til valget, er å delta og gi velgere i kommunen ett alternativ som kan virke som ett lite friskt inn pust for kommunens ve og vel, forteller Roger Gundersen til Malviknytt og legger til at Demokratene kommer til å vise ansikt under valgkampen, og vil selvsagt gi svar til de som har eller vil stille spørsmål.

Liste med syv navn

I følge lokallagsleder Roger Gundersen, stiller Demokratene en liste med syv navn. Etter Gundersen, finner vi

Jan Otto Breivang (1951),

Rolf Størseth(1972),

Loke Aasgaard (1971),

Hege Kristin Håpnes (1978),

Geir Johnny Selvåg (1959)

Torgeir Einar Sommer (1948).

-Sjansen for at vi kommer noe langt er for meg uvisst, men helt opp til velgerne å avgjøre. Selvsagt håper jeg jo at innbyggerne vil gi oss en mulighet ved å gi oss stemmer, forteller Roger Gundersen.

Demokratene

I følge hjemmesiden til Demokratene, er de et parti med nasjonalistisk grunnsyn, som betrakter verdikonservativisme og den solidariske velferdsmodell som nødvendige forutsetninger for å videreføre vårt gode samfunn, samt skape økonomisk og sosial trygghet. Den demokratiske nasjonalismen, eller patriotismen om en vil, er det viktigste verktøyet for å skape en felles kulturell identitet og den indre solidariteten som ethvert velfungerende samfunn trenger for å blomstre og utvikle seg.