Alle fortjener god lyd

I løpet av april åpner HiFi Life AS sin butikk i Hommelvik. Det gamle bankbygget er i ferd med å forvandles til et eget univers for god lyd.

-Alle konsumerer stadig mer lyd i form av strømmetjenester, film og tv-serier og da fortjener vi god lyd, sier André Solem, gründeren bak HiFi Life AS.

Ennå er lokalet preget av byggeaktivitet men om ikke lenge vil butikken med lydrom åpne for publikum.

Lyd for alle

-Her vil vi tilby alt fra små, enkle hytteradioer til hjemmekino og gode lydanlegg til den musikkinteresserte, forteller André.

-Integrerte løsninger kommer vi også til å satse på noe vi vil kunne vise fram i lydrommet vi holder på å bygge. Der vil det aller siste og nyeste innen hjemmelyd bli å høre.

-Etter hvert vil også lyd for butikk, kontorer og bedriftsmarkedet bli en del av produktmiksen i den nye butikken, sier han.

André Solem har bakgrunn fra Elkjøp og var i flere år leder for lyd-avdelingen og har med det solid kunnskap og erfaring fra bransjen. Nå satser han på butikk i Hommelvik.

-Målet er å være en butikk for hele Trøndelag og beliggenheten her i Hommelvik er perfekt. Dette konseptet passer dårlig på et kjøpesenter for her skal lyden stå i fokus og her forstyrrer vi ingen om vi vrenger på litt, forteller André.

Over disk og nett

Butikken vil ha både nettbutikk og salg over disk og beliggenheten i Hommelvik er André Solem svært godt fornøyd med.

-Her i Hommelvik er det godt med parkeringsplasser for kundene og det er greit for greit for leverandørene å få levert varer.

Den sympatiske og engasjerte lyd-elskeren snakker mye og lenge om hvor bra det er med god lyd.

-Alle setter jo pris på innholdet i en god film eller TV-serie, men ikke alle tenker over at det i tillegg er veldig god lyd som ikke kommer til sin rett gjennom TV-høyttalerne. Lyden er en viktig del av opplevelsen noe mange kanskje ikke tenker over. Vi får jo god lyd på kino, den samme lydfølelsen kan du få hjemme også uten at det koster en formue.

Noe for alle

HiFi Life-butikken i Hommelvik vil ikke være full av gigantiske høyttalere og blinkende equalizere opp langs veggene.

-Jeg satser på å gjøre det litt hjemmeaktig men samtidig skal man jo vise fram en del av produktene siden lyden er viktig.

André Solem sier han satser på normale åpningstider, men at han er fleksibel hvis noen vil ha en demo sent på kvelden eller tidlig om morgenen.

-Og selv om dette er en spesialbutikk vil vi ha omtrent samme priser som de store elektrovarehusene i starten av varesegmentet. Så vil nok jeg kunne tilby helt andre produkter enn hva man finner i varehusene når vi kommer til litt mer heavy saker, forteller han.