Rekordinteresse

Stor pågang

Malvik Taekwondoklubb, som ble startet i 1988, melder nå om en gledelig stor pågang, fra både unge og voksne malvikinger som ønsker å begynne å trene i klubben. Klubbens leder, Gunnar Alexander Rugsveen, melder om økende interesse for både sporten og klubben.

-Det gleder oss som driver på med dette at innsatsene vi legger ned for et best mulig treningstilbud i Malvik blir satt så stor pris på, forteller Rugsveen til Malviknytt.

Gunnar Rugsveen

I desember 2018 inviterer Malvik Taekwondo Klubb til en storstilt 30-årsmarkering. Saken, med mange bilder kan du lese HER.

Taekwondo

Taekwondo er en selvforvarsidrett med opprinnelse i Korea. I Norge har denne idrettens nestor og høyest graderte, master Per Andresen fra Trondheim, grunnlagt og norsktilpasset en idrettsform for absolutt alle.

Malvik Taekwondoklubb er åpen for alle som ønsker å utvikle seg og oppleve gleden av sterkere fysikk, mestringsfølelse og bedre mental balanse. Mestrings- og treningsglede, samt positive verdier står aller øverst på dagsorden. Forpliktelsen ligger i å stille opp på trening, ta imot instruktørenes instruksjoner og følge taekwondo-grunnprinsippene som er; høflighet, ærlighet, iherdighet, selvkontroll og ukuelig ånd, forteller Rugsveen.

Som ledd i taekwondoaktivitet, får alle klubbens ungdommer opplæring og trening i instruksjon under kyndig veiledning av klubbens kvalifiserte instruktører. Marie Ose Pettersen (bildet) er inne i sin hjelpeinstruktørperiode på sitt siste fargebeltegradnivå, før sin kommende gradering til sort belte og dermed også sertifisert taekwondoinstruktør.

Foto: Privat

-Det varmer et trenerhjerte å se at ungene som trener her i Malvik setter så stor pris på ungdommene våre som trener sammen med ungene, kjenner dem og instruerer og støtter dem fra uke til uke, forteller Rugsveen.

I vinden som aldri før

I 2016 hadde klubben 50 aktive medlemmer. I 2017 vokste dette tallet til 126, og ved utgangen av 2018 var det hele 141 aktivt trenende medlemmer i Malvik Taekwondoklubb. 90% av klubbmedlemmene er under 16 år, men aldersspennet er fra 7 til 55 år. Man kan starte å trene taekwondo uansett alder. Det viser seg å være en flott måte å oppnå sterkere fysikk, redusere plager, bedre konsentrasjonsevnen og oppnå økt mental styrke på. 

-Klubben gjorde en real «makeover» i 2016. Vi fikk ny ledelse, flere sertifiserte instruktører og nye flotte treningslokaler på Sport & Trim. I tillegg fikk vi flere partier og utvidet treningstider. I sum har dette bidratt til markant økt interesse og et medlemsløft uten sidestykke. Vi kjempegleder oss over en økende medlemsmasse og tilpasser plass og opplegg for at alle skal få det beste treningstilbudet vi makter å levere, uansett alder. Er du nysgjerrig på om du vil gjøre taekwondo til din aktivitet, så er det bare å komme og både se og prøve før man bestemmer seg, forteller Rugsveen.

Kontaktinformasjon til
Malvik Taekwondoklubb, finner du
HER.