Klart for Sjalabais

Fredag er det duket for premiere på Saksvik teaterlag sin revy «Sjalabais» i Ytre Malvik Samfunnshus.

Da har det gått fire og et halvt år siden sist den meritterte revygjengen satte opp egen revy.

-Revyen føyer seg inn i rekken av tradisjonelle Saksvik-revyer, sier den ene av teaterlagets to regissører, revynestoren Bjørn Stuevold.

Sammen med Sverre Vikhammermo har han ansvaret for regien på revyen.

-Vi er opptatt av dette og hint, mye og mangt, stort og smått, sier han kryptisk og understreker at teaterlagets ellevte revy ikke nødvendigvis har tydelige lokalgeografiske poeng, forteller Bjørn.

På scenen står 13 aktører og orkesteret er sammensatt av lokale musikere fra egne rekker og fra det lokale musikkorpset.

-Et godt og velklingende orkester er et varemerke Saksvik Teaterlag er kjent for og det er vi så heldige å ha med oss også denne gangen, sier Bjørn Stuevold. (Saken fortsetter under bildet)

Sverre Vikhammermo (bak) og Bjørn Stuevold har ansvaret for instruksjon og regi

Egne tekster

Tetaerlagets egne medlemmer har bidratt med tekster og innspill.

-Det er stor variasjon, noe er lokalt, noe er ikke det og noen innslag er samfunnskritisk, mens andre nummer er humoristisk, forsøker Sverre Vikhammermo å oppsummere.

-Det blir både sketsjer, monologer og viser, og dans. Vi har fått koreografibistand av Heidi Grande, så den delen er meget godt ivaretatt, forteller han.

Saksvik Tetaerlag har vanligvis brukt å ha revyene sine på høsten, nå kjører de forestillinger i mars.

-Det er spennende og vi håper publikum finner veien til samfunnshuset og til en av de tre forestillingene vi skal ha fredag, lørdag og søndag, sier Bjørn Stuevold.

Billetter kan kjøpes på hoopla. (Ekstern lenke)