Dugnad for nye drakter til Guts

I ukene frem til 24. februar pågår kampanjen, eller konkurransen «OMO Klubbkasse». Her kan du stemme på ditt lag, eller din forening.

Hver stemme teller som ett lodd, desto flere stemmer ditt lag eller forening får, desto større er vinnersannsynligheten. Konkurransen arrangeres av Orkla Home & Personal Care, og det er åpent for alle lag eller forening å registrere seg til å delta i konkurransen, som startet den 31. desember. 

Dugnad med mobilisering

En av de lokale lag og foreningene som har meldt seg på, er Hommelvik Guts. Hommelvik Guts er som mange vet, fotballaget for de som ikke har noe lag. Hommelvik Guts, med initiativtaker, ildsjel og lagleder Sverre Inge Lystrup Ness i spissen, er fotballaget som fokuserer på ulike mestringsfølelser, framfor seire og tap på fotballbanen. Pr i dag leder Hommelvik Guts konkurransen, og etter en dugnad med mobilisering har de gjort et kraftig rykk i antall stemmer. Hommelvik Guts har nå 2282 stemmer, hele 281 stemmer foran foreløpig andreplass som Våler-if. håndball j12 – j14 innehar.

– Konkurransen varer til og med uke 7. Vi overtok teten, da vi gikk fra 500 til 2000 stemmer på tre dager. Når vi ser hvor fort vi overtok teten, kan det fort dukke opp andre lag som har entusiaster rundt seg. Tetplassen trenger derfor ikke å vare evig. Jeg velger å se på dette som en mulighet til å få mestring, for hver stemme betyr en anerkjennelse av Guts. Så får plasseringen bli et resultat av antall anerkjennelse. Kanskje kan det ende med nye drakter, sier Sverre Inge Lystrup Ness til Malviknytt.

Sverre Ingen Lystrup Ness

Øremerket pengepremier

Totalt vil det i forbindelse med konkuransen «OMO Klubbkasse» deles ut 200.000 kr til ulike lag og foreninger i Norge.
Det trekkes flere ukentlige vinnerne av en sum på opptil 15.000 kroner. Pengepremiene er øremerket til innkjøp av nye drakter, antrekk, kostymer, som skal benyttes av lag eller forening.

– Orkla H&PC vil trekke vinnere av konkurransen fortløpende gjennom kampanjeperioden. For å være med i trekningen må laget eller foreningen være registrert på vår kampanjeside. De 3 lagene/foreningene med flest stemmer ved kampanjeslutt, 24. februar, vinner nye drakter. Hvis de har vunnet tidligere i kampanjeperioden, vinner neste lag/forening på topplisten, skriver arrangøren på sin hjemmeside.

Poengsystemet

Kampanjen er drevet etter et poengsystem. Alle lag eller foreninger som bli registrert får automatisk ett poeng. Alle som registrerer et lag får tilbud om å dele en post til Facebook med informasjon om konkurransen, hvis man gjør dette får man fem poeng. Alle som ønsker kan gå inn å stemme på ditt lag eller forening, hver stemme er verdt ett poeng. Man kan kun stemme en gang daglig. 

Her kan du stemme på Hommelvik Guts.