Nattlig aksjon mot travbane

I slutten av desember tok noen medlemmer fra Trondheim Natur og Ungdom turen til Hommelvik for å demonstrere mot planen om travbane i Malvik.

«I nattens mørke snek vi oss til nabokommunen og sa klart ifra om at travbane ikke skal prioriteres over matjorda vår!» – skriver Trondheim Natur og Ungdom på sin Instagramkonto, hvor de også har lagt ut flere bilder fra aksjonen.

– Vi markerte utenfor rådhuset i Malvik fordi det er deres endelige beslutning som «teller». Vi vil jobbe hardt mot dette prosjektet, med press i media og muligens mer aksjonering, sier Hedwig Thiery Aresvik, lokallagsleder i Trondheim Natur og Ungdom. (saken fortsetter under bildet)

Skjermdump: Trondheim Natur og Ungdom Instagram (personene på bildet er anonymisert)

Ikke anmeldt

– Jeg kjenner ikke til den saken konkret, men generelt er det slik at Malvik kommune anmelder hærverk på kommunens eiendom, sier Rådmann Carl-Jakob Midttun i en kommentar.

Han ber oss om å ta kontakt med virksomhet eiendomsservice.

– Jeg kan ikke se at det er gjort nevneverdig skade på kommunal eiendom og har derfor ikke levert noen anmeldelse, sier Vedlikeholdsleder Eiendomsservice Bjørn L. Mæhre til Malviknytt.

Foto: Trondheim Natur og Ungdom (personene på bildet er anonymisert)