Seier etter sudden death

Melhus / Gimse Håndball inviterte i dagene 29.-30. desember til MelhusBankens Julecup i håndball 2018.

Turneringen avvikles i Melhushallen, Horghallen og Lundahallen, og er en turnering for alderstrinnene 10 til 16 år. Cupen er for både gutter og jenter, og det var i år den 30. gangen cupen ble arrangert.

Det var flere lag fra Malvik som deltok i cupen, og både Malvik IL og Hommelvik IL var representert.

Sudden death

Malvik håndball J2005 vant A-finalen i sin klasse, og jentene fra Malvik slo Charlottenlund SPKL J 2005 7 – 6 etter sudden death.

– Superjentene vant A-sluttspillet etter ekstraomgang på sudden death over CSK. Ane Engan Haugen scoret sudden death målet, og sikret seieren. En stor takk til trenerne Kari Aftret Ready, Line Idriz og Rita Berg-Moen, forteller foreldrekontakt Silje Haslene til Malviknytt.

Foto: Privat

Fra venstre: Victoria Andersen, Alina Rødfjell, Hannah Sørelv, Julie Berg-Moen, Emma Aftret Ready, Ane Engan Haugen, Ema Idriz, Dina Haslene, Julia Stigen Vårvik, Marie Kolnes, Mia Kirknes Holden,Tonje Fosså, Aurora Krogh Johnsen og Kristine Sundfær.