Fantastisk sluttspill for J04

I dagene 29.-30. desember, inviterte Melhus / Gimse Håndball til MelhusBankens Julecup i håndball 2018.

Turneringen ble avviklet i Melhushallen, Horghallen og Lundahallen, og er en turnering for alderstrinnene 10 til 16 år, og for både gutter og jenter. Det er den 30. gangen MelhusBankens Julecup arrangeres, og det var flere lag fra Malvik som deltok i cupen, og både Malvik IL og Hommelvik IL var representert.

Malvik IL sine jenter 2004 vant A-sluttspillet i sin klasse, etter å ha spilt et fantastisk sluttspill hvor de slo ut Stjørdals/Blink i kvartfinalen (2-9), Leksvik IL i semifinalen (6-8) og da til slutt Klæbu IL i finalen med 9-10.

Foto: Privat

Foran:
Keeper Malin Nordgaard
1. rekke fra venstre:
Thea Boll, Solveig Vassli, Emilie Frost Jørgensen, Mina Aleksandersen, Thea Emilie Belsvik.
2. rekke fra venstre:
Mari Bernhardsen, Hanna Staven, Guro Fossan, Tonje Breivik, Kristine Fillingsnes, Sara Elise Meldal, Leonora Stokke Hansen.

Trenere for jentene er, Gro Frost Jørgensen og Silje Aasbø Meldal.