Året 2018 – Malviknytt.no

På årets siste dag, tar vi et tilbakeblikk på 2018. Vi tar dere lesere med på en aldri så liten tur gjennom «året som har gått» og ser på sakene vi har omtalt her på Malviknytt i løpet av året 2018.

Vi har nådd flere milepæler dette året. En av de, er at over 5.000 nå liker oss på Facebook. Dette er et mål vi nådde da advent satte inn.

Malviknytt leses nå av flere og flere, og vi får hele tiden nye lesere. I tillegg, er våre lesere blitt enda bedre til å ta kontakt, med både gode tips bilder og henvendelser.

Plass til alle

Vi opplever mye positivt samarbeid med lag og foreninger i hele Malvik. Dette er noe vi håper vil fortsette, og ikke minst at dette blir styrket i det nye året. Det gjelder også det fruktbare samarbeid vi har med både nærings- og kulturliv i kommunen.

I Malviknytt har vi spalte og annonseplass til alle. Vår oppfordring er å ta kontakt, enten du har et helt konkret tips, en nyhet eller det er noe du vil fortelle, som vi kan skrive om.

Vår spalte «Meninger i Malvik» er for de som ønsker å si noe i den offentlige debatten, eller som har noe de ønsker å ta opp eller fortelle om.
Her kan alle politikere, og alle andre samfunnsengasjerte få publisert sine innlegg. Det eneste vi krever, er at vi vet hvem som er innsender og at innholdet er i tråd med Vær-varsom-plakaten sine bestemmelser.

Malviknytt – fikser det meste

I november utvidet vi staben med en ny medarbeider, Malene Tørresen, som skal jobbe tett mot annonse- og bedriftsmarkedet med markedsføring i en av de mest effektive annonsekanalene lokalt.

Malene har allerede kommet godt i gang, og i starten på det nye året har hun flere nye annonse- og markedsføringsprodukter å tilby våre kunder.

Store og små saker

Året 2018, har gitt oss mange nyhetssaker hvor vi har omtalt hendelser hvor nødetatene har vært involverte og hvor det har vært fare for skade på liv og verdier.
Med en sterkt trafikkert E6 gjennom kommunen, er det naturlig at vi har et ekstra øyet på trafikken og at vi dekker små og store hendelser langs veiene.

For oss er det viktig å vite hva dere lesere er opptatt av, slik at vi kan rapportere dette fra det aktuelle nyhetsbildet.
Våre lesertall viser at det er de lokale, små og store nyhetene, fra nærmiljøet som er mest lest.

Her får du et gjensyn med noen av de mest leste sakene i 2018. Vi gjør oppmerksom på at vi har valgt å ta bort saker om ulykker og menneskelige tragedier i denne saken.

Husk – Du kan til enhver tid lese de fire mest leste sakene på forsida av Malviknytt.no

Les: Gir opp – bytter skole

Les: Guttegjeng terroriserer på Malvik Senteret 

Else Therese Eikemo/Europris

Les også: Nok er nok

Les: Brød & Sånt åpner til påske

Les: Restarter kroppen i Russland

Les: Frøken Strøken på flyttefot

Les også: Plenty folk på ny butikk

Les også: Åpner Frost på senteret 

Andre saker folk var opptatt av og som mange leste, finner du her:

(klikk på lenken for å lese)

Stevner Sjøsiden for millionbeløp

Gedigen bløff og et overtramp

Nå får du enda en dunk

Årets Malviking er kåret

Er travbanen en trussel for 2 500 dekar dyrkamark?

Samlet slekta

Da gjenstår det bare for oss å takke våre lesere for året som har gått, og vi håper dere vil bruke Malviknytt som den lokale nettavisen også i 2019.

Godt nytt år!