Festfyrverkeri i vind og regn

Nyttårsfeiringen nærmer seg med stormskritt, men skal vi tro på værmeldingen blir det neppe klarvær og veldig god sikt for de som liker å se på nyttårsrakettene.

Tre fellesfyrverkeri

I Malvik er det godkjent tre profesjonelle fyrverkeri på nyttårsaften. Trøndelag Brann og Redningstjeneste melder om at dette gjelder:

Kl. 17:00
– Malvik, Midtsandtangen Friluftsområde

Kl. 00:00
– Malvik, jordene nedenfor Saksvik skole
– Muruvik, Flatholmen

Vått og vindfullt 

Værvarselet fra yr.no er noe usikkert ennå
Prognosene sier det kan bli frisk bris opptil 8 m/s fra vest – sør/vest, rundt 6 plussgrader og det forventes i overkant av 5 mm nedbør. (Saken fortsetter under bildet)

Skjermdump: yr.no

– Vi er i rute og har ingen planer om å avlyse i år, forteller Roy Tronstad i T-pyro AS som står for festfyrverkeriet på Midtsandtangen.

Kom i god tid

De måtte avlyse i 2016 på grunn av vinden.

– Den gangen var det 17-20 m/s vind. Nå der det ut til at det blir mye vind, men heldigvis vekk fra publikum og rett på sjøen. Brannfaren er jo også veldig lav med nedbøren som kommer.

– Vi satser på at dette blir et friskt innslag på Nyttårsaften, men om folk kler seg skikkelig godt så blir dette en opplevelse, sier Tronstad.

– Vår anbefaling er at så mange som mulig samkjører og fyller opp biler om de skal utover, og at alle har på seg refleks.

– Og så håper vi at alle som kommer parkerer fornuftig å viser hensyn.
Brød&Sånt har åpent, så der er det mulighet å få kjøpt noe varmt å drikke .

– Vi starter showet presis kl 17.00, så det kan være lurt å komme noe tidligere, sier en optimistisk Roy Tronstad i T- pyro AS.

Her kan du gi ditt bidrag til årets festfyrverkeri (ekstern lenke)