Tyveri fra auksjon anmeldt

Den signerte spillertrøyen fra RBK, som var en av gjenstandene på auksjonen «Fuck Cancer – En hyllest til livet», ble stjålet fra utstillingen på Malvik Senter og forholdet er anmeldt.

– Den 17. november ble utstillingen til auksjonen plukket ned. Da var alle auksjonsgjenstandene solgt og de skulle leveres ut.

– Da oppdaget jeg at spilletrøya fra RBK ikke var til stede. Ved en misforståelse forstod vi det slik at vinneren av budet på skjorta hadde mottatt den, noe som viste seg å ikke stemme, forteller Heidi Blokkum. (saken fortsetter under bildet)

Den aktuelle spillertrøya nederst til høyre i bildet

En frekk handling

– Vi tror derfor at denne er stjålet. Gjenstandene var innlåst i Biltemas tidligere lokaler på Malvik Senter, så den eller de som har stjålet RBK skjorta må enten ha hatt tilgang til nøkkelboksen, kunnet koden eller på en annen måte kommet seg inn i lokalene. (se bildet) Man kan stille seg spørsmålet om hvor mange som kjenner til denne koden og i så fall burde Malvik Senteret skifte kode på nøkkelboksen.

– Alle de andre gjenstandene fra auksjonen er solgt og utlevert. Vi har fått bare positive tilbakemelding er fra alle som har mottatt sine ting og det er synd at noen ødelegger på denne måten.

– Vi synes at dette er utrolig frekk handling.  Å stjele fra en veldedig sak minner om manglende innsikt og lavmål hos de som har gjort dette, sier hun.

– Nå har vi hatt en dialog med senterleder på Malvik Senter og bestemte oss for å anmelde tyveriet til politiet, forteller Blokkum.

Får ny, signert, skjorte

Heidi Blokkum og Eva Lundemo som står bak auksjonen vil benytte anledningen til å takke for innstillingen og engasjementet til mange der ute.

– Tidligere senterleder på Malvik Senter, Øyvind Slotterøy, stiller opp med ny RBK skjorte, fra RBK-shop, forteller Heidi Blokkum.

– Samtidig så har Coop Midt-Norge og Torbjørn Skei sagt at de også stiller med en ny skjorte. Det vil da si at vi har en ekstra signert RBK skjorte som vi kan auksjonere bort, uten at vi helt har bestemt hvordan vi skal gjøre dette ennå, sier hun.

– Vil også nevne at vi fikk inn kr 20 000,- på innsamlingen og auksjonen Fuck Cancer – En hylles til livet.

– På vegne av Eva Lundemo og meg ønsker vi å takke alle som var med å bidra til at dette lot seg gjennomføre, avslutter Heidi Blokkum.

Heidi Blokkum (t.v.) og Eva Lundemo fikk samlet inn kr 20.000 til kreftsaken gjennom auksjonen «Fuck Canser – en hyllest til livet»