Julekonsert i Malvik kirke

Malvik Blandakor inviterer for første gang til julekonsert i Malvik kirke. Det skjer på Luciadagen den 13.desember.

– Denne gangen står koret kun på egne ben, men de bena er blitt flere. Koret har vokst i høst, og på konserten stiller vi med et lite «englekor» og et «ungdomskor» fra egne rekker, forteller leder i koret, Eva Vanvik.

– Koret hadde i høst suksess med høstkonserten «Toner og talglys» i Messebygget på Midtsandan. Det var i samarbeid med ungdomskoret «Urban Voices» og vokalgruppen «Femme». Det ga mersmak med den gode lune stemningen, og den ønsker vi nå å ta med oss inn i julekonserten i kirka.

– Vår dirigent Elin Karpinski Strandheim har en visjon for denne julekonserten, nemlig å bevege. Elin kom inn som ny dirigent høsten 2017, og vi har allerede lært henne såpass å kjenne at når hun har sagt det, så blir det sånn, sier Eva Vanvik.

Som ønsker hjertelig velkommen til korvenner og andre som vil komme i julestemning i Malvik kirke torsdag kveld.