Årets julekalender

Du kan vinne FLAX-lodd og selskapsmat.

Da er tiden på året her hvor adventskalendere med konkurranser i ulike former er over oss i mange former og fasonger.

Her i Malviknytt byr vi på en enkel spørrekonkurranse hvor vi er ute etter om du drar kjensel på kjentfolk som har tatt på seg ei alt for stor nisselue.

Vi legger ut et manipulert bilde av en person ledsaget av noen opplysninger om vedkommende. Vet du svaret, fyller du bare ut skjemaet i saken og klikker «Send inn».

Tipp, skrap og vinn

Malviknytt sin adventskalender er i flere tinn. Hver dag kan du gjette hvem det er som har fått lua langt ned i ansiktet. Har du rett svar blir du med i trekningen av to FLAX-lodd, som kan gi deg millionpremie.

Så blir alle som fram til og med julaften har levert rett svar med i trekningen av hovedpremien som er Spekematbord, for åtte personer (verdi 1500,-), levert av TT-mat. (saken fortsetter under bildet)

ADVENT: Vi deler ut FLAX-lodd og den heldige kan vinne opp til en million kroner.

Vår samarbeidspartner, TT-mat i Hommelvik, stiller opp med premier og hver dagsvinner må hente sin FLAX-premie hos MIX-kiosken på MalvikSenter.

Riktig svar og vinner kunngjøres samtidig med ny oppgave hver dag fram til og med 24.desember. Vinnerne mottar en e-post for å kunne hente ut premien og første oppgave kommer lørdag 1.desember.

Spekematbord

På selveste julaften trekkes hovedpremien som er et Spekematbord bestående av spekeskinke, fenalår, morrpølse og chorizo, eggerøre, potetsalat, salat, flatbrød og garnityrfat. Verdi på premien er kr 1.500,- vinneren vil bli kontaktet.

God advent, og lykke til.