Kommunen oppfordrer alle om å lete

Malvik kommune sendte torsdag formiddag ut en SMS til innbyggerne hvor de ber om at folk i Malvik leter etter den savnede kvinnen

«Dette er en melding fra Malvik kommune. Politiet og frivillige søker etter en kvinne i 40 årene i Malvik. Hun forsvant etter å vært innom en nabo i Hommelvik i går kveld. Hun er ca 170 cm lang og har rødlig-brunt krøllete hår, mulig kledd i turkis genser-jakke, sort bukse og sorte sko. Politiet anmoder om at folk i Malvik så snart som mulig sjekker sine garasjer, hager, åpne kjellere eller andre steder hvor hun kan ha gått inn. Dette for det tilfellet at hun kan være skadet, eller har søkt tilhold.

Har du tips ? ring politiet på tlf 02800″ – heter det i SMS-meldingen som kommunen har sendt ut.

  • Malviknytt har fjernet denne saken fra vår Facebook-feed, og tatt bort bilde av kvinnen. Dette av hensyn til de pårørende og utvikling i saken.

En person funnet død i Homla