Tar mestringen til en ny arena

Hommelvik Guts er fotballaget for de som ikke har noe lag og laget som fokuserer på ulike mestringsfølelser, framfor seire og tap på fotballbanen.

Nå tar Sverre Inge Lystrup Ness gjengen med seg til en ny arena og entrer scenen i Bruket kulturhus, med et stort kulturprogram som involverer spillerne i «guts» på mange ulike vis.

Guts-Awards

Mandag 17.desember arrangerer de nemlig GUTS-AWARDS med et omfattende program og flere urpremierer på programmet.

– Da skal vi få høre musikken fra Aleksander Avløs sin flunkende nye CD, ledsaget av foto tatt av Jan Schippers som er fantastisk fotograf.

– Vi skal også ha urpremiere på vår egen Hommelvik Guts-sang hvor Trude Bekkavik har hatt en sentral rolle som coach og alt med produksjon av den nye låten, forteller Sverre Inge.

– Hele laget skal på scenen, og det vil bli laget en video til låten også, forteller han.

– I tillegg skal Rie Aagaard, Roger Lundberg og Deadline på scenen med flere flotte kulturinnslag. Vi får også besøk av Vika Melodika, under ledelse av sin dirigent Patric Valsø, som også spiller på Hommelvik Guts.

Prisutdelinger 

Spillere og støtteapparatet i Hommelvik Guts møtes til juleavslutning tidligere denne ettermiddagen. Der vil det bli delt ut mange priser i enda flere kategorier, forklarer Sverre Inge Lystrup Ness.

Fotballaget har søkt og mottatt mye økonomisk og annen positiv støtte til sitt arbeid og en av søknadene handlet om støtte til sosiale tiltak. Den utledet igjen til ideen om en kulturkveld i Bruket kulturhus kan den engasjerte ildsjelen fortelle.

– Det startet jo egentlig med ideen om å hjelpe Aleksander Avløs med å få spilt inn og utgitt musikken sin. Via spleis.no, fikk vi samlet inn kr 15.020,-

– Man må ikke bare drømme det, man må gjøre det! Det har Aleksander nå gjort og det er vi stolte å glade over og ha fått være med på.

– Samtidig blir dette en ny arena for de fleste i Hommelvik Guts og det ligger det en god del mestring i, sier Sverre.

Billetter til arrangementet den 17.desember er lagt ut for salg via e-billett og på Servicetorget på rådhuset i Hommelvik og koster kun kr 100,- pr stk.