Ragnhild fikk kulturprisen

Malvik kommunes kulturpris ble mandag overrakt årets vinner, Ragnhild Skille fra Vikhammer, under forestillinga Fargespill i Bruket kulturhus.

Kulturprisen er en æresbevisning som markerer den prisbeløntes særskilte og fremragende innsats for Malvik kommunes kulturliv, eller som har satt Malvik kommune på kulturkartet gjennom sin innsats.

Ragnhild Skille har vært en viktig og synlig aktør i kulturlivet i Malvik i over 30 år.

Med sitt smittende engasjement og væremåte har hun vært med og skapt en glødende interesse for sang, musikk og teater, først og fremst blant barn og unge, men også blant voksne.

Entusiastisk, ståpåvilje, kreativitet og godt humør blir fremhevet fra forslagsstiller.

Primus motor, koreograf, regissør, instruktør og produsent, rollene har vært mange, men alle er utført med et engasjement som har smittet over på det ensemblet hun har ledet.

– Ragnhild Skille fra Vikhammer markerer seg som en aktiv kulturpersonlighet i Malvik, Trøndelag og internasjonalt, og det er hyggelig å meddele at hun får denne symboltunge prisen for 2018, sa ordfører Ingrid Aune, da prisvinneren ble kunngjort sist uke.

– Kulturlivet i Malvik er heldige som har Ragnhild Skille og det er en ære å tildele henne Malvik kommunes kulturpris 2018, sa ordføreren.

Kulturprisen er et kunstverk utført av kunstner bosatt i kommunen og diplom.