Førjulsbasar og konsert

Koret Cappella slår to fluer i en smekk og arrangerer førjulskonsert med basar søndag 25.november.

Da byr koret på to konserter, én i Mostadmark kapell og én på Café Rampa i Hommelvik.

– Vi legger opp til en trivelig førjulsstund med god sang i en ventetid med forventninger før jul, sier Anne-Britt Haugen Østeraas i Cappella.

– Koret byr på kjente og kjære julesanger, framført både av solister, grupper og hele koret. Vi legger også opp til allsang, forteller hun.

Åresalg

En tradisjon som hører julebasarene til, er åresalg. Denne lotteriformen er nesten borte, men under Cappellas førjulsbasar blir det anledning til å være med på to omganger med åresalg og påfølgende trekninger.

– Det blir noe for alle, store og små, kan vinne store og små premier.

Konsertene er for hele familien med to avdelinger og lav billettpris. Billettene selges i døra for en hundrings, barn under 10 år går inn gratis. (saken fortsetter under bildet)

FLINKE SOLISTER: (f.v.) Monica Ingebrigtsen, Anne Berit Hepsø, Anne Louise Fagrell, Terje Sollihaug, Anne Saksvik Buhaug og Randi J. Perreau

Aktivt kor

Blandakoret Cappella er et aktivt kor med mange prosjekter på programmet.

– Vi er vel en 25-30 aktive medlemmer akkurat nå, med plass til flere, og særlig ønsker vi oss mannfolk som liker å synge sammen med trivelige damer, sier Anne-Britt Haugen Østeraas.

Tirsdagen etter Førjulskonsert og basar stiller koret opp i Hommelvik kirke sammen med Nidarosdomens guttekor. Det har blitt en tradisjon. Lørdagen før synger de under Julekos i Messbygget på Midtsand.

– Vi planlegger også med et musikalprosjekt vi starter å jobbe med rett etter jul hvor temaet er lokalt, men først er det Førjulsbasar og konserter i Mostadmark og Hommelvik.