Sterk borteseier til herrene på VHK

Herrelaget til Vikhammer Håndballklubb, står med full pott etter åtte spilte kamper. Laget troner fortsatt alene på toppen av tabellen i herrenes 2. divisjon avdeling 4. Denne helgen ble studentene fra NTNU slått med 30-37.

– 1. omgang startet med at studentene gikk opp i tidlig to måls ledelse, på stillingen 4-2. Vikhammer Håndballklubb bruker som vanlig noen minutter på å komme i gang, men jobber seg gjennom omgangen fint inn i det. Omgangen bærer preg av to lag som har veldig lyst til å vinne og tenningnivået på banen er deretter. Etter åtte minutt av kampen, får hjemmelaget direkte rødt kort etter en hodeløs takling på bortelagets bakspiller, Morten Norum. Vikhammer går til pause med stillingen 15-17, etter scoring i siste sekund, av Marcus Vikan Hansen.

– Etter pause skyter Vikhammer Håndballklubb ut av startblokkene med godt forsvarspill og dødelig ankomstspill. Ledelsen økes derfor raskt de første minuttene av 2.omgang, og Vikhammer Håndballklubb får kampen inn i det sporet de ønsker. Høyt tempo, gode valg, gode prestasjoner og mange vakre avslutninger, legger grunnlaget for nok en seier. Midtveis i omgangen er bortelaget oppe i ni måls ledelse. Med 10 minutter igjen på klokka, er seieren aldri truet og hjemmelaget slipper seg noen hakk ned. Sluttresultatet blir 30-37, forteller Marius Brattgjerd.

– Vi er veldig godt fornøyd med kampen, og spesielt hvordan vi framstår de første 20 minuttene i 2.omgang. Da er vi kompakte og gode bakover, i tillegg til at vi får satt det tempo i ankomsten som vi ønsker. Vi sliter rett og slett ut NTNU gjennom vårt gode etablerte forsvarspill, og vi får løpt inn de enkle målene slik vi ønsker. Det eneste jeg ikke er fornøyd med denne kampen er at vi slipper til for mange direkte kontringsmål i mot. Dette er noe vi må jobbe med inn mot neste kamp, sier hovedtrener Jim Roger Kvello.