Meget viktig seier i bunnstriden for VHK damer

Etter å ha tapt bortekampen mot Utleira 2. En kamp som ble spilt i Utleirahallen på lørdag, og hvor effektiviteten var forskjellen på lagene, var det veldig viktig å vinne mot tabellnabo Heimdal i søndagens 3. divisjonskamp i Sveberghallen.

– Kampen startet ikke veldig oppløftende med to bomskudd og fire feil, på de seks første forsøkene samtidig som Heimdal scoret fire mål, på sine seks første angrep. Heimdal kom alt for lett til målsjanser de første 15 minuttene, hvor de satte inn ni mål på en halv omgang. Noe som er litt i overkant mye i starten av kampen, skriver Viktor Bremvåg til Malviknytt.

Uavgjort 11 – 11 til pause

Stillingen midtveis i førsteomgang var 5-9 til Heimdalingene. Etter hvert fikk Vikhammer bedre tak på Heimdal i forsvarsspillet, og målvakt Trine Nøstmo fikk flere gode redninger. Hjemmelaget hentet inn ledelsen til pause, og stillingen halvveis var 11-11. 

– Med godt forsvarsarbeid og målvaktspill også i andre omgang klarte Vikhammer å ta kommandoen i kampen og tok kontrollen i kampen og tilrev seg et forsprang som jentene holdt kampen ut. En fantastisk viktig seier, og en ny viktig nøkkelkamp mot Ranheim neste helg. Med de gode treningene og den gode innsatsen som spillegruppen har vist i den siste tiden, ser vi frem til den kampen, skriver Viktor Bremvåg.

Lagets mestscorende

I lørdagens kamp mot Utleira i Utleirahallen ble Maria Tuff lagets mestscorende med åtte mål. Maichen Eidem Olsen scoret syv, Tonje Grande Storhaug scoret tre, Mathilde Knutsen Vangen scoret to, mens Helle Storvik og Maja Breivik Magnussen scoret ett hver.

Maria Tuff scoret også hele åtte ganger i søndagens kamp mot Heimdal, og ble igjen lagets mestscorende. 

Maichen Eidem Olsen, Tina Nilsen Henriksen og Mathilde Knutsen Vangen scoret fire mål hver, mens Helle Storvik og Ida Hofset scoret to hver og Tonje Grande Storhaug scoret ett.

Maria Tuff ble lagets mestscorende.
Foto: Viktor Bremvåg