Tre måneder med Frost

Det har gått tre måneder siden Frost Klær & Interiør åpnet dørene på Malvik Senter. Det har vært travle og spennende måneder kan grunderne Karianne og Tor Arne Frøiland Haug fortelle.

– Det har vært travle dager, kvelder og helger, men det hadde vi regnet med, forteller Tor Arne Frøiland Haug.

– Vi får jo hele tiden besøk av nye kunder som oppdager butikken vår så omsetningen går riktig vei, sier Karianne Frøiland Haug. Hun synes det er veldig gledelig at tidligere kunder fra da hun drev butikk på Stjørdal kommer til FROST på Malvik Senter.

Ingen av dagene på kjøpesenteret er like noe som gjør at både aktiviteten og besøket på senteret varierer.

Julebutikk

Nå er det sesongskifte og julen står for døren.

– Vi har akkurat startet med julevarene og noe av det vi hadde tatt inn er vi tomme for allerede, forteller Karianne.

Siden starten har det vært mest klær og tilbehør, nå starter for alvor sesongen med interiørvarene som er vakkert dandert i butikken.

Nettbutikk

Men Karianne og Tor Arne Frøiland Haug har ikke bare åpnet den fysiske butikken Frost interiør & design på Malvik Senter, de har også tatt butikken ut på nett og tilbyr mye av de samme varene i sin egen nettbutikk.

– Ja vi har startet en nettbutikk for å ha flere ben å stå på. Der selger vi det samme som vi har i butikken her, med noen unntak. Det kan være varer som ikke er egnet til å sende i posten, eller produkter som selges ut før vi rekker å legge de inn i nettbutikken forteller Tor Arne.

– Prisene på nett og i butikk er de samme, så på den måten konkurrerer vi ikke med oss selv, men utvider kundegrunnlaget vårt litt.

– Nettkundene kommer fra hele landet, det er lite lokalt faktisk, og nettbutikken vår gir et fint bilde av hva vi har her på senteret.

Stille feiring

Det har altså gått tre måneder siden Frost åpnet dørene og både respons omsetning har vært god. Feiringen skal de vente med til senere.

Nå venter julehandelen med det større trøkk i handelen, noe som også merkes på Sveberg.

– Ja vi er klare for julehandelen og butikken er stappfull av nye varer som vi både tror og håper kundene våre vil like, sier ekteparet på Frost, Karianne og Tor Arne Frøiland Haug.

TREND: en av årets trender er sort julestjerne