KVT vant «La copa de Abra»

Av Synne Strand: Denne uken har 2.klassen på idrettslinjen ved Malvik VGS arrangert den årlige skolecupen «la copa de abra».

Cupen foregikk i Abrahallen 6., 8. og .9 november. Mange videregående skoler fra hele Trøndelag har deltatt på cupen, og hele 35 lag var påmeldt. Inntekten videregående elvene får inn, går til en treningssamling i Lanzarote de skal på til neste år.

Arrangøren Malvik VGS 2ID Foto: privat

Malvik VGs stilte med 3 guttelag og 2 jentelag i cupen. 3 av lagene gikk videre til sluttspill som foregikk på fredag. Det ene jentelaget gikk ut i kvartfinalen mot Charlottenlund.

De to guttelagene fra Malvik som gikk videre gikk også ut i kvartfinalen. Malvik 1 gutter røk ut på en spennende straffekonkurranse mot guttene fra  Strinda som tok 2.plassen. Imens Malvik 3 røk ut mot vinnerne av årets cup.

Malvik 1 Foto: privat

På jentesiden var det Strinda 2 som gikk av med førsteplassen i år. De vant 4-0 over Verdal, som til tross for tap kjempet seg godt gjennom cupen, og fikk en fortjent 2.plass. I bronsefinalen var det Charlottenlund – Thora Storm som møtte hverandre.

Kampen var veldig spennende, men Charlottenlund trakk det lengste strået tilslutt, og vant kampen 2-1.

Strinda 1 Foto: privat

På guttesiden var det Strinda 2 – KVT 1, i finalen, stillingen ble 4-1 til KVT. KVT har nå vunnet denne cupen 4 ganger, og får derfor vandrepokalen til odel å eie.

I bronsefinalen spilte Thora Storm – Ole Vig. De spilte en veldig jevn og spennende kamp, men tilslutt endte det med 2-1 seier til Thora Storm.

Alt i alt er både spillere og arrangører veldig fornøyd med cupen.

KVT tok hjem vandrepokalen i La copa de Abra