Velpleide hender og føtter hos Frøken Strøken

Nå utvides velværetilbudet på Malvik Senter.

Frøken Strøken Negledesign, som nylig har inntatt nye lokaler på Malvik Senter, har inngått samarbeid med fotterapeut Guri Følke fra Stjørdal.

Følke er autorisert fotterapeut med fordypning innen den såkalte diabetesfoten

– Jeg har drevet i 3.etg på Torgkvartalet på Stjørdal i sju år og nå kommer jeg hit til Malvik Senter hvor jeg i starten skal ta imot kunder på mandager og ellers etter avtale, forteller Guri Følke.

– Dette er noe som kundene mine har etterspurt i over ett år og jeg har vært på utkikk etter noen å samarbeide med og som kan dette feltet. Det gjør Guri og dette har jeg stor tro på, sier Torill Kristiansen.

Forskjellen på en fotterapeut og en fotpleier er at terapauten jobber etter helsepersonellovens §4 hvor det stilles krav om faglig oppdatering.

– Jeg tilbyr alt innen fotpleie som fjerning av hard hud, klippe/slipe/rense negler, behandling av hælsprekker, vorter, tørr hud, og gir informasjon og veiledning og god fotmassasje forteller Guri Følke.

De to tror neppe det vil bli aktuelt å behandle hender og føtter samtidig.

– Nei det blir neppe aktuelt, men det er fullt mulig å bestille seg timer til begge så man får tatt både manikyr og fotbehandling på samme turen, sier Torill og Guri.

– Det blir spennende å ønske nye og gamle kunder fra hele regionen velkommen til Malvik Senter, sier Guri Følke.