Infomøte om Dalabakkan

Malvik kommune arrangerer infomøte om framdriften med arbeidet i Dalabakkan.

Torsdag 08.11.18 klokken 18.00-19.30 er det informasjonsmøte om Dalabakkan på Rådhuset. Tema for møtet er informasjon om framdrift og ferdigstilling av arbeidet i Dalabakkan.

– Vi inviterer nå til møte fordi det er viktig for oss å komme i dialog med dem som er berørt av arbeidet i Dalabakkan. Nå skal arbeidet ferdigstilles og det ønsker vi skal skje på en best mulig måte for alle som er berørt, sier virksomhetsleder for areal og samfunnsutvikling Frank Johansen.

Selv om arbeidet i Dalabakkan nærmer seg slutten er dialogen med innbyggerne viktig for Malvik kommune, skriver kommunen i en pressemelding fredag.

– Vi ser jo selv at vi ikke har gitt de berørte tilstrekkelig informasjon i anleggsperioden, dette ønsker vi å lære av. Dialogen med de berørte er derfor viktig for oss. De tilbakemeldingene vi får i møtet skal vi ta med oss når vi planlegger nye arbeider i kommunen, avslutter Johansen.