Broadwaystemning på Vikhammer

Malvik Musikkorps innbyr søndag 4. november store og små til Broadwaystemning på det nylig oppgraderte Ytre Malvik Samfunnshus.

Her presenterer korpset musicalperler fra de beste musikalene gjennom tidene.

For anledningen har korpset fått med seg dyktige solister og unge sangtalenter som vi garantert vil få høre mye til framover.

– Vi har med oss en stor sanggruppe fra Malvik kommunale kulturskole. Fra musikklinja på Katta får vi gleden av møte Robin Johansen, Iver Sitter, Vegard Thorbjørnsrud og Ida Solstad, forteller Arne Rinnan i Malvik musikkorps.

– Fra Malvik blandakor kommer Elin Karpinski Strandheim og Odd-Inge Strandheim, og vi har med oss Ellen Rabben Svedahl og Elisabeth Leirvik Rabben fra Saksvik Teaterlag.

– Som solist fra korpsets egne rekker har vi Monica Skiri-Sørngård som bør være kjent for alle som har besøkt samfunnshuset de siste årene. Julie Hasfjord har også sin bakgrunn fra korpset, men studerer for tiden sang ved The Royal Conservatorie i Den Haag.

– Vi har også vært så heldige å få med oss Ove Engen fra Trondheim. Han har sin utdannelse fra Paul McCartney skolen «Liverpool Institute of Performing Arts», internasjonal turnéerfaring fra flere band og han har gjort egne soloprosjekter.

– Det vil funkle av mange store og små stjerner, og vi lover at høydepunktene vil stå i kø. Velkommen til en flott opplevelse for store og små, forteller Arne Rinnan i Malvik musikkorps.