Malvikingene må betale 54,6 millioner i restskatt

Skatteoppgjøret for 4,8 millioner personer og 317.000 selskaper er nå ferdig. Du kan fortsatt endre skattemeldingen for 2017 hvis du oppdager feil. Skattelistene er tilgjengelige 7. november.

Så i neste uke kan du se hva naboer, slekt, venner og kolleger tjente i fjor.

Det samlede skatteoppgjøret for 2017 viser at lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende til sammen har betalt 492 milliarder kroner i skatt og avgift på inntekt og formue.

7709 personer i Malvik har fått tilbake penger på skatten, 1939 personer må betale, skriver Skatteetaten i en pressemelding.

– De fleste treffer godt med å betale riktig skattebeløp gjennom hele året. Det å få restskatt eller skatt til gode skyldes at dine økonomiske forhold ble annerledes enn det som skattetrekket ble beregnet på. Du kan unngå dette ved å justere opplysninger i skattekortet gjennom året, sier skattedirektør Hans Christian Holte, i pressemeldingen. (saken fortsetter under bildet)

Skattelistene for inntektsåret 2017 er tilgjengelig for søk på skatteetaten.no fra 7. november. Søk omfatter nettotall for personer og selskaper. Det loggføres hvem som har søkt på deg i skattelistene.

Skattelistene er tilgjengelige her: skatteetaten.no/skattelistene (ekstern lenke)