Bli med til Mexico

Lions Club i Malvik har i flere år arrangert reiser til kjente og ukjente reisemål rundt om i verden.

Nå inviterer de til ny tur og denne gangen er reisemålet Mexico.

– Turen er i september neste år, med avreise 12.september, så man rekker å stemme, forteller Terje Hanssen i Lions Club Malvik.

Da starter den 16 dager lange turen i et land fullt av spennende kultur og historie, som går tilbake til mange hundre år f.Kr. Dette er et land som stadig er sterkt preget av tidligere mayasivilisasjoner og det tidligere spanske herredømmet.

– Våre turer er åpen for alle og per i dag har vi 21 bestillinger av 46 plasser totalt, sier Magnar Bollingmo i arrangementskomiteen.

Inkludert i prisen er det 14 overnattinger på hotell med frokost og utflukter til tempelbyen Teotihuacán, Guadalupe kirken og De tre kulturers plass, byrundtur i Mexico City inkl. besøk til det antropologiske museet, byrundtur i Oaxaca, tur til det arkeologiske mayaområdet Monte Alba, besøk ved El Tule og Mitla, båttur i Sumidero-kløften.

Det blir også tur til indianerlandsbyene Chamula og Zinacantan, fossene Agua Azul og Misol-Ha, til mayakomplekset Palenque, byrundtur i Campeche, besøk Pormuch, Becal og Uxmal på vej til Merida. Besøk ved flamingo kolonien Celestun og tur til et av verdens nye underverker Chichen Itza.

Du kan lese mer om turen her. (ekstern lenke)

Frivillig arbeid

Salget av disse turene gir den lokale Lionsklubben et lite økonomisk overskudd som brukes lokalt.

– Medlemsoppslutningen er god men alle som vil være med å gjøre frivillig arbeid er velkommen, sier visepresident i klubben, Roy Johan Jevard, til Malviknytt.