Hommelvikrevyen er klar for avgang

3. november er det klart for premiere på Hommelvikrevyens nye forestilling, «På Perrongen» (ekstern lenke).

To år etter suksessen med forestillingen «På villere veier» er Hommelvikrevyen klar med ny oppsetning, skriver produsent Hege Olufsen i en pressemelding.

Ny regissør

Roar Tromsdal (Arkivbilde)

Denne gangen har Hommelvikrevyen fått med seg regissør Roar Tromsdal på laget. Roar Tromsdal er førstelektor i teaterteori og historie ved Nord Universitet, og har lang erfaring fra ulike revy- og teateroppsetninger i regionen.  I tillegg til ny regissør, melder produsenten om flere nye aktører.

– Vi er veldig glade for at vi har fått med oss Roar Tromsdal som regissør, og i tillegg til Roar har vi også med oss flere nye aktører på scenen i år. Fire ungdommer, som alle har vært aktive i ulike oppsetninger med Framlaget, har nå rykket opp til aktørgruppen i Hommelvikreven. Det er veldig viktig for utviklingen av Hommelvikrevyen at vi greier å rekruttere unge aktører, forteller Hege Olufsen.

Tar vare på tradisjoner

Hommelvikrevyen mener selv det er mye nytt ved årets oppsetning, men at Hommelvikrevyen har tatt vare på mange av revyens tradisjoner, også i årets forestilling.

Jan-Eirik Eggen

– Publikum vil også i år få se en forestilling som er en god blanding av lokale poeng og mer allmenngyldige tema, og som vanlig sparkes det både oppover og sidelengs, forteller leder av Hommelvikrevyen, Jan Erik Eggen og legger til at Hommelvikrevyen også i år har med sitt fantastiske orkester med full blåserrekke.

«På perrongen» spiller 3., 6., 8. og 10. november i Bruket Kulturhus. Billetter fås kjøpt på eBillett.no (ekstern lenke). Med på billetten begge lørdagene er revyfest på Café Rampa etter endt forestilling.