Nye og gamle navn i Malvik FrP

Tirsdag 23. oktober 2018 hadde Malvik FrP sitt årsmøte, der det ble valgt et nytt styre.

– Jeg er veldig fornøyd med det nye styret til Malvik FrP. Her er det flere nye og unge krefter som ønsker å bidra til å få frem god FrP-politikk i kommunen vår. Det gir også en ekstra piff til meg som begynner å bli oppi årene, sier nestleder og FrP-nestor Terje Hansen i en kommentar.

Gruppeleder Lill Harriet Sandaune sier det var et veldig oppløftende møte som ble avholdt i Bruket kulturhus i Hommelvik, tirsdag kveld.

– Møtet fikk besøk av stortingsrepresentant Sivert Bjørnstad og medlemsansvarlig Tommy Skatvold fra styret til Trøndelag FrP, og det ble tid til å snakke om både lokal og nasjonal politikk.

– Malvik FrP har fått sin første kvinnelige leder, og det er gledelig at vi har fått flere kvinner med i styret. I tillegg er det også veldig artig at Rikard Spets, som i sin tid etablerte FpU i Malvik, nå er tilbake og ønsker å bli med i Malvik FrP.

– Nå ser vi frem til nominasjonsmøtet som skal være 17. januar og forbereder oss på et spennende valgår. Der vil Malvik FrP fortsette med å vektlegge arbeidet med å redusere og til slutt fjerne den urettferdige eiendomsskatten, og tenke fremtidsrettet for at Malvik kommune skal ha et best mulig tjenestetilbud for innbyggerne i kommunen vår, sier Sandaune.

Det nye styret i Malvik FrP består av:

Leder: Sarah Aspaas
Nestleder: Terje Hansen
Kasserer: Bjørn Kyllo
Studieleder/medlemsansvarlig: Rakel Bjarte-Larsson
Sekretær: Lill Harriet Sandaune
Styremedlem: Rikard Spets
Styremedlem: Hege Beate Sveian
Varamedlemmer: Kåre Sagmyr, Jan Egil Pettersen, Astrid Viken, Kjell W. Nygård, og Arne Mellingen.

Foto: privat

Til stede på bildet, fra venstre: Bjørn Kyllo, Jan Egil Pettersen, Rakel Bjarte-Larsson, leder Sarah Aspaas, Lill Harriet Sandaune, Hege-Beathe Sveian, Terje Hansen og Rikard Spets.